Wok de Molen

Wok de Molen is een Wokrestaurant gelegen aan Rijksweg 109 in Unknown.

Meer informatie over Wok de Molen in Unknown

Wok De Molen is een restaurant in Malden dat gespecialiseerd is in wokken, Teppan yaki, sushi en andere Oosterse gerechten. Het restaurant wordt gerund door een familiebedrijf dat vakkennis en professionaliteit combineert met gastvrijheid en service. Het restaurant is geschikt voor zowel grote als kleine gezelschappen en biedt een uitgebreid wokbuffet en sfeervolle diners. Daarnaast is er gratis wifi beschikbaar en is het restaurant rolstoeltoegankelijk. Voor kinderen is er een speelruimte met spelletjes en films. Het restaurant is elke dag geopend, behalve op maandag in oktober. Jarigen kunnen profiteren van een speciale verjaardagsactie, waarbij ze alleen de drank meerprijs betalen op de dag van hun verjaardag. De actie is niet geldig op eerste en tweede kerstdag, maar jarigen die op die dagen jarig zijn kunnen wel een week voor of na hun verjaardag gebruikmaken van een gratis diner.

Wil je weten wat Wok de Molen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Wok de Molen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Wok de Molen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Wok de Molen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Malden. Opzoek naar Wok de Molen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Wok de Molen

Bezoekers bekeken ook