Melding voor het verwijderen van asbest particulier op de locatie Kiezel 6 te Malden zaaknummer MA24.01160

DeMaldengids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Melding voor het verwijderen van asbest particulier op de locatie Kiezel 6 te Malden zaaknummer MA24.01160.

Meer informatie over deze bekendmaking:

De Gemeente Heumen heeft een melding op grond van de Omgevingswet ontvangen. De melding is gedaan voor het verwijderen van asbest particulier op de locatie Kiezel 6 te Malden.   Waarom publiceert de gemeente dit bericht? Een melding wordt bij de gemeente gedaan om toestemming te krijgen om iets te bouwen, verbouwen, slopen, kappen of aan te leggen. Met dit bericht laat de gemeente u weten dat er misschien iets verandert in uw omgeving.   Wanneer neemt de gemeente een besluit over de melding van de activiteit? Een melding leidt niet tot een besluit. Tegen deze melding kan geen bezwaar worden ingediend. Deze publicatie betreft slechts een wettelijk verplichte bekendmaking.   Heeft u vragen over de melding van de activiteit? U kunt de melding bekijken en hierover vragen stellen. Hiervoor kunt u contact opnemen met de Omgevingsdienst Regio Nijmegen. Dit kan via het telefoonnummer 024 751 77 00.

 

Onderwerp: omgevingsvergunning, lokalebekendmakingen uit categorie lokalebekendmakingen.

Dit artikel verscheen op deMaldengids.nl op 24-05-2024.

Laat dit artikel viral gaan in Malden, deel het met je vrienden!

Auteur

Picture of Redactie deMaldengids.nl
Redactie deMaldengids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen malden
  2. 4065dea757709e309dab767df4da130e

Gerelateerde berichten