Verkeersbesluit instellen stopverbod op de Chrysanthstraat in Malden.

DeMaldengids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Verkeersbesluit instellen stopverbod op de Chrysanthstraat in Malden..

Meer informatie over deze bekendmaking:

1. Op grond van de overwegingen heeft het college van burgemeester en wethouders besloten om een stopverbod in te stellen aan beide zijden in de bocht waar de Gladiolenstraat over gaat in de Chrysanthstraat in Malden, nabij de ingang van het schoolplein, door het aanbrengen van een doorgetrokken gele streep als bedoeld in Hoofdstuk IV, paragraaf 2, onderdeel 1 van de Uitvoeringsvoorschriften van het Besluit Administratieve Bepalingen inzake het Wegverkeer. (Stopverbod art. 23.1.g RVV1990) .2.Op grond van de overwegingen heeft het college van burgemeester en wethouders besloten om een stopverbod in te stellen aan beide zijden op het Kerkplein in Malden, nabij de ingang van het schoolplein, door het aanbrengen van een doorgetrokken gele streep3. De markeringen aan te brengen conform de bij dit besluit behorende tekening.

 

Onderwerp: Verkeer | Organisatie en beleid, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/gmb/2023.

Dit artikel verscheen op deMaldengids.nl op 06-06-2024.

Laat dit artikel viral gaan in Malden, deel het met je vrienden!

Auteur

Foto van Redactie deMaldengids.nl
Redactie deMaldengids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen malden
  2. gmb-2023-180841

Gerelateerde berichten