Toestemming voor het vervangen van 2 puien met vast glas en raam door puien met een dubbele deur op de locatie Zwerfkei 59 te Malden zaaknummer AB24.00367

DeMaldengids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Toestemming voor het vervangen van 2 puien met vast glas en raam door puien met een dubbele deur op de locatie Zwerfkei 59 te Malden zaaknummer AB24.00367.

Meer informatie over deze bekendmaking:

De gemeente Heumen heeft een vergunning verleend. De gemeente geeft hiermee toestemming voor het vervangen van 2 puien met vast glas en raam door puien met een dubbele deur op de locatie Zwerfkei 59 te Malden.Waarom publiceert de gemeente dit bericht?Een vergunning wordt bij de gemeente aangevraagd om toestemming te krijgen om iets te bouwen, verbouwen, slopen, kappen of aan te leggen. Met dit bericht laat gemeente u weten dat er misschien iets verandert in uw omgeving. U kunt nu reageren als u het hier niet mee eens bent.Bent u het niet eens met de vergunning?U kunt de gemeente tot 19 juni 2024 laten weten dat u het niet eens bent met de vergunning. Dit heet bezwaar maken. U kunt bezwaar maken als de vergunning tegen uw belangen ingaat. In deze periode kunt u ook de documenten met informatie over de vergunning bekijken.Stuur de brief naar:Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente HeumenPostbus 2006580 AZ MaldenZet op de envelop duidelijk het woord ‘Bezwaarschrift’.Wilt u de start van de activiteiten tegenhouden?Wanneer de activiteiten niet kunnen worden teruggedraaid, dan kunt u de voorzieningenrechter van de Rechtbank Gelderland vragen de start van de activiteiten tegen te houden voordat de gemeente Heumen een besluit heeft genomen over uw bezwaar. Dit heet het indienen van een verzoek om een voorlopige voorziening. Dit kan schriftelijk bij de voorzieningenrechter van de Rechtbank Gelderland, team bestuursrecht, Postbus 9030, 6800 EM Arnhem. U kunt ook digitaal een verzoek om voorlopige voorziening instellen bij genoemde rechtbank via de website van De Rechtspraak (www.rechtspraak.nl/Uw-Situatie/Naar-de-rechter/Rechtszaak-starten). Voor meer informatie kunt u de rechtbank bellen. Dit kan via het telefoonnummer 088 361 20 00. U moet voor het indienen van een verzoek om een voorlopige voorziening een bedrag aan de rechtbank betalen.

 

Onderwerp: Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/gmb/2024.

Dit artikel verscheen op deMaldengids.nl op 17-05-2024.

Laat dit artikel viral gaan in Malden, deel het met je vrienden!

Auteur

Picture of Redactie deMaldengids.nl
Redactie deMaldengids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen malden
  2. gmb-2024-210143

Gerelateerde berichten