Aanvraag vergunning voor het verplaatsen van de stellage van zonnepanelen op de locatie nabij Rijksweg 1 Malden zaaknummer AB24.00791

DeMaldengids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Aanvraag vergunning voor het verplaatsen van de stellage van zonnepanelen op de locatie nabij Rijksweg 1 Malden zaaknummer AB24.00791.

Meer informatie over deze bekendmaking:

De Gemeente Heumen heeft een aanvraag voor een omgevingsvergunning ontvangen. De vergunning is aangevraagd voor het verplaatsen van de stellage van zonnepanelen op de locatie nabij Rijksweg 1 Malden. Waarom publiceert de gemeente dit bericht?Een omgevingsvergunning wordt bij de gemeente aangevraagd om toestemming te krijgen om iets te bouwen, verbouwen, slopen, kappen of aan te leggen. Met dit bericht laat de gemeente u weten dat er misschien iets verandert in uw omgeving. Dan kunt u hier op tijd op reageren. Wanneer neemt de gemeente een besluit over de aanvraag van de vergunning?Waarschijnlijk neemt de gemeente voor 7 juli 2024 een definitief besluit over de aanvraag van de vergunning. Als de gemeente van plan is de vergunning te verlenen, publiceert de gemeente daarover een nieuw bericht. Vanaf dat moment kunt u de vergunning die de gemeente van plan is te verlenen bekijken en hierop reageren. U kunt nu nog niet reageren.Heeft u vragen over de aanvraag van de vergunning?U kunt nu alvast de aanvraag van de vergunning bekijken en hierover vragen stellen. Hiervoor kunt u contact opnemen met de Omgevingsdienst Regio Nijmegen. Dit kan via het telefoonnummer 024 751 77 00.

 

Onderwerp: Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/gmb/2024.

Dit artikel verscheen op deMaldengids.nl op 18-05-2024.

Laat dit artikel viral gaan in Malden, deel het met je vrienden!

Auteur

Picture of Redactie deMaldengids.nl
Redactie deMaldengids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen malden
  2. gmb-2024-215803

Gerelateerde berichten