Praktijk voor Fysio-Cranio en Shantala Michelle van Aken

Praktijk voor Fysio-Cranio en Shantala Michelle van Aken is een Craniosacraal therapie gelegen aan Jonckherenhof 46 in Unknown.

Meer informatie over Praktijk voor Fysio-Cranio en Shantala Michelle van Aken in Unknown

In haar praktijk in Malden biedt Michelle verschillende behandelingen aan om volwassenen, kinderen en ouders te helpen met diverse klachten. Ze maakt gebruik van craniosacrale therapie, Shantala babymassage en kinder- en volwassen fysiotherapie. Veel psychische klachten hebben een lichamelijke oorzaak, dus samen met de cliënt zoekt Michelle naar het verband tussen lichamelijke en geestelijke klachten. Craniosacrale therapie helpt bij het losmaken van blokkades en het herstellen van de energiestroom in het lichaam. Michelle is gespecialiseerd in het behandelen van zuigelingen, kinderen en volwassenen met diverse klachten. Als lichaamsgericht therapeut luistert Michelle naar het verhaal dat het lichaam van de cliënt te vertellen heeft en werkt zij hands-on om contact te maken met het bindweefsel in het lichaam. Craniosacrale therapie werkt vanuit veiligheid en ontspanning om tot een geheel te komen. Michelle staat klaar om samen met haar cliënten rust en balans te vinden.

Wil je weten wat Praktijk voor Fysio-Cranio en Shantala Michelle van Aken verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Praktijk voor Fysio-Cranio en Shantala Michelle van Aken of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Praktijk voor Fysio-Cranio en Shantala Michelle van Aken? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Praktijk voor Fysio-Cranio en Shantala Michelle van Aken het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Malden. Opzoek naar Praktijk voor Fysio-Cranio en Shantala Michelle van Aken reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Praktijk voor Fysio-Cranio en Shantala Michelle van Aken

Bezoekers bekeken ook