Ontwerpbestemmingsplan ‘Malden, Broekkant’

DeMaldengids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Ontwerpbestemmingsplan ‘Malden, Broekkant’.

Meer informatie over deze bekendmaking:

Burgemeester en wethouders maken op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening en afdeling 3.4. van de Algemene wet bestuursrecht bekend dat voor het wijzigen van de bestemmingen van een gebied gelegen aan de Broekkant, Acaciastraat en Meidoornstraat in Malden het ontwerpbestemmingsplan ‘Malden, Broekkant’ is opgesteld. In het betreffende gebied is een herstructurering van de verouderde woningvoorraad voorzien. De herstructurering beoogt sloop van 45 bestaande woningen, nieuwbouw van 68 woningen en het renoveren van 6 bestaande woningen. Het ontwerpbestemmingsplan moet deze herstructurering mogelijk maken. Het plan voorziet behalve in het mogelijk maken van de toename van het aantal woningen in het gebied ook in het mogelijk maken van een nieuwe (langzaamverkeers) ontsluiting tussen Broekkant en Acaciastraat.

 

Onderwerp: Ruimte en infrastructuur | Ruimtelijke ordening, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/stcrt/2009.

Dit artikel verscheen op deMaldengids.nl op 06-06-2024.

Laat dit artikel viral gaan in Malden, deel het met je vrienden!

Auteur

Foto van Redactie deMaldengids.nl
Redactie deMaldengids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen malden
  2. stcrt-2009-18180

Gerelateerde berichten