Vaststelling bestemmingsplan ‘Malden, Rijksweg 186’

DeMaldengids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Vaststelling bestemmingsplan ‘Malden, Rijksweg 186’.

Meer informatie over deze bekendmaking:

Burgemeester en wethouders van Heumen maken op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat de gemeenteraad op 26 november 2009 het bestemmingsplan ‘Malden, Rijksweg 186’ ongewijzigd heeft vastgesteld. Het bestemmingsplan voorziet in een planologische regeling voor het herbestemmen van de ter plaatse gevestigde paardenhouderij. In plaats van de bestaande bedrijfsbebouwing wordt één woning toegestaan; de bestaande bedrijfswoning krijgt een reguliere woonbestemming. Het vastgestelde bestemmingsplan, het vaststellingsbesluit en de bijbehorende stukken liggen met ingang van 17 december 2009 tijdens de openingsuren ter inzage bij de balie Grondgebiedzaken in het gemeentehuis aan het Kerkplein 6 te Malden. De stukken zijn dan tevens digitaal beschikbaar via www.heumen.nl. Tegen het besluit tot vaststelling kan van 17 december 2009 tot en met 27 januari 2010 door belanghebbenden beroep worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Als een belanghebbende beroep instelt kan deze verzoeken om een voorlopige voorziening. Dit verzoek moeten worden gericht aan de voorzieningenrechter van de voornoemde afdeling. Het vaststellingsbesluit treedt in werking op 28 januari 2010, tenzij voor deze datum een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend. In dat geval wordt het besluit opgeschort totdat op het verzoek is beslist.

 

Onderwerp: Ruimte en infrastructuur | Ruimtelijke ordening, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/stcrt/2009.

Dit artikel verscheen op deMaldengids.nl op 06-06-2024.

Laat dit artikel viral gaan in Malden, deel het met je vrienden!

Auteur

Foto van Redactie deMaldengids.nl
Redactie deMaldengids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen malden
  2. stcrt-2009-18993

Gerelateerde berichten