Vaststelling hogere grenswaarden Rijksweg 112 Malden, Heumen

DeMaldengids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Vaststelling hogere grenswaarden Rijksweg 112 Malden, Heumen.

Meer informatie over deze bekendmaking:

Burgemeester en wethouders van de gemeente Heumen maken ingevolge het bepaalde in de Wet geluidhinder en het Besluit geluidhinder bekend dat zij hogere grenswaarden hebben vastgesteld als bedoeld in artikel 83 van de Wet geluidhinder om de realisering van appartementen mogelijk te maken op het perceel kadastraal bekend gemeente Heumen, sectie G, nummer 5065, plaatselijk bekend Malden, Rijksweg 112 Het vaststellingsbesluit ligt met ingang van donderdag 20 juni 2013 gedurende zes weken tijdens de openingsuren ter inzage bij de balie van de afdeling Fysieke Leefomgeving in het gemeentehuis aan het Kerkplein 6 te Malden. Tegen het besluit tot vaststelling kan vanaf 20 juni tot en met 31 juli 2013 beroep worden ingesteld bij de rechtbank Arnhem, sector bestuursrecht, postbus 9030, 6800 EM te Arnhem door: • een belanghebbende die tijdig een zienswijze kenbaar heeft gemaakt tegen het ontwerpbesluit; • een belanghebbende die aantoont dat hij redelijkerwijs niet in staat is geweest tijdig een zienswijze tegen het ontwerpbesluit in te dienen. Als een belanghebbende beroep instelt kan deze verzoeken om een voorlopige voorziening. Dit verzoek moet worden gericht aan de voorzieningenrechter van de voornoemde afdeling.

 

Onderwerp: Ruimte en infrastructuur | Ruimtelijke ordening, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/stcrt/2013.

Dit artikel verscheen op deMaldengids.nl op 06-06-2024.

Laat dit artikel viral gaan in Malden, deel het met je vrienden!

Auteur

Foto van Redactie deMaldengids.nl
Redactie deMaldengids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen malden
  2. stcrt-2013-16766

Gerelateerde berichten