Verkeersbesluit werkzaamheden fietspad langs de Groesbeekseweg in Malden

DeMaldengids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Verkeersbesluit werkzaamheden fietspad langs de Groesbeekseweg in Malden.

Meer informatie over deze bekendmaking:

Op grond van voorgaande overwegingen is de gemeente Heumen tot het besluit gekomen om:1.Tweerichting fietsverkeer in te stellen op het noordelijke fietspad van de Groesbeekseweg tussen de kruisingen met de Bosweg en de Randwijksingel door het plaatsen van verkeersborden conform model G11 “verplicht fietspad” en OB505 “onderbord pijlen twee richtingen” van bijlage I van het Reglement Verkeersregels en Verkeerstekens 1990 conform de “Uitvoeringsvoorschriften BABW inzake verkeerstekens” op de volgende locaties:a.Langs het betreffende fietspad direct ten westen van de kruising met de Bosweg;b.Langs het betreffende fietspad ter hoogte van de aansluiting met de Larikshof;c.Langs het betreffende fietspad 100 meter ten westen van de kruising met de Larikshof;d. Langs het betreffende fietspad direct ten oosten van de kruising met de Randwijksingel.2. Op de noordelijke aansluiting van de kruising Randwijksingel - Groesbeekseweg de voorrang aan te passen en fietsers voortaan voorrang te geven op het kruisende gemotoriseerde verkeer, door verplaatsing van verkeersborden conform model B06 van bijlage I van het Reglement Verkeersregels en Verkeerstekens 1990 conform de “Uitvoeringsvoorschriften BABW inzake verkeerstekens”

 

Onderwerp: Verkeer | Organisatie en beleid, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/stcrt/2017.

Dit artikel verscheen op deMaldengids.nl op 06-06-2024.

Laat dit artikel viral gaan in Malden, deel het met je vrienden!

Auteur

Foto van Redactie deMaldengids.nl
Redactie deMaldengids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen malden
  2. stcrt-2017-25467

Gerelateerde berichten